ST. NICHOLAS CATHEDRAL 2011 FALL BAZAAR

SATURDAY, OCTOBER 15

11AM -7PM

12:00 pm Kalinka Jr. – Russian Children's Dance Ensemble

 "LADA" – Children's Folk Singing Group
 (60 minutes)

 1:15 pm Slaveya – East European A Cappella Folk Music Ensemble

 Zharava – Bulgarian and Slavic Folk Dance Ensemble

Accompanied by instrumentalists Jay McCrensky, Valeri

Georgiev and Bryndyn Weiner

(90 minutes)

3:00 pm Samovar – Russian Folk Music Ensemble

(2 hours)

(2 hours)

5:00 pm Vespers - St. Nicholas Cathedral Choir

SUNDAY, OCTOBER 16

3:00 pm

11AM-5PM

11 :00 am	Beltway Balalaikas – Russian Folk Music Ensemble
	(30 minutes)
11:30 am	St. Nicholas Cathedral Children's Ensemble
	(15 minutes)
12:00 pm	Anna Balan (Soprano) - Popular Classics & Folk Songs
	(30 minutes)
12:30 pm	St. Nicholas Cathedral Choir - Sacred Music
	(30 minutes)
1:00 pm	Slavic Male Chorus of Washington D.C.
	(30 minutes)
1:30 pm	Ilya Temkin - Gusli Player
	(30 minutes)
2:00 pm	+Jonah, Archbishop of Washington
	Metropolitan of All America and Canada Book Signing

Samovar - Russian Folk Music Ensemble

